Html KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml KodlarHtml Kodlar

Hakkarim.net Genel Bakış

Author: TuğruL Bey /


Hakkarim.net (Çift Okey Oyun Salonu) Bu isimde bilinen bir online oyun portal sitesidir.Portal da Okey,Banko,34,51,101,Kastet,Kelimatik,Harftet,Harfbank,Domino Oyununları mevcuttur.

Hakkarim Net Kurucusu Web Masteri İhsan Karagülle: İhsan Karagülle. Bu sitenin yapımcısı. 1973 Erzurum doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamladı. 1989 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği bölümünde yüksek öğrenimine başladı. 1993 yılında bu okuldan mezun oldu. 2006 Yılında Yesevi Üniversitesinin Uzaktan Eğitim programına katılarak Yönetim Bilişim Sistemleri alanında Yüksek Lisansını tamamladı.
1994 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Ahlat Meslek Yüksekokulunda Öğretim Görevlisi olarak göreve başladı. 1994-1999 yılları arasında Ahlat Meslek Yüksek okulunda, 1999-2007 yılları arasında Hakkari Meslek Yüksekokulunda Bilgisayar hocası olarak görev yaptı.
2001 yılında görev yaptığı Hakkari ilini tanıtmak için hakkarim.net sitesini kurdu. Site günlük 450bin tekil ziyaretçisi ile bölgenin en büyük, Türkiye’nin sayılı sitelerinden biri oldu.
2005 yılında yörede çok sevilen 101 oyununa ait ilk bilgisayar programını yazdı, bu programı geliştirerek tek bir programla 12 farklı oyunu aynı anda oynama imkanı sağladı. Aynı anda 45bin kişinin oyun oynadığı bu program Türkiye’de ikinci büyük oyun portali olma özelliği kazandı.
Evli ve 4 çocuk babası olan İhsan Karagülle’nin bilgisayar alanında yayımlanmış 50 kitabı bulunmaktadır. Yazdığı kitaplar ülkemizdeki bir çok üniversite, dershane ve liselerde ders kitabı olarak okutulmaktadı


Hakkarim.net hakkında kısaca bilgi vermek gerekirse. 101 oyununu dünyada ilk kez internete taşıyan site. Site o kadar çok tutuldu ki sitede tam 754 salon var. Her salonun yönetimi birbirinden bağımsız olduğundan her salonda ayrı bir tat ayrı bir ortam var. Zaten bir salona takılmaya başladığınızda orada sıcak dostluklar kurup takılı kalıyorsunuz. Zamanla ilişkileriniz bozulsa bile daha takılacak 753 salon sizi bekliyor oluyor.

Doğu insanının çokluğundan mıdır nedir ortam çok sıcak. Başta burun kıvırarak bir bakayım ne yapıyor şunlar diye girip bir daha ayrılamıyorsunuz.

Salonları oldukça seviyeli (en azından büyük çoğunluğu öyle). Bırakın küfürü lan, ulan gibi konuşmalar bile hakaret kabul ediliyor ve bu tür konuşmalar bile engelleniyor. Bu yüzden de ailece çok giriş var. Özellikle bayanlar bu seviyeli ortam sebebiyle çok tercih ediyorlar
Site 6 kattan oluşmaktadır.Her katta yaklaşık 120 oyun salonu bulunmaktadır.Her salonun kendi yönetim kadrosu bulunmaktadır .Bu yönetim kadrosu 1 As Admin, 2 Admin ,1 Süper operaör ve 17 Operaör den oluşmaktadır.Ayrıca birde üst yönetim bulunmaktadır bunlar ise sırasıyla Site Yetkilisi, Site Koordinatörü ve Site Denetmenleridir.

0 yorum:

Yorum Gönder